Ny Scooter? Ja tak!

scooterkampagneOvervejer du ny scooter? Virksomheden Speedline markerer sig som Danmarks stærkeste webshop til alle os der elsker de tohjulede maskiner, ved at tilbyde gratis fragt, gratis kædelås samt gratis skivebremselås såfremt man benytter deres tilbud på deres hjemmeside.

Tjek deres tilbud på knallert.

Hvis du skulle være i tvivl, så har de et kæmpe udvalg af de mest populære modeller på markedet.

Hvordan lyder det med en spritny PGO HOT50, en Yamaha JogR eller måske en Honda Vision – bare for at nævne nogle få.

Og hvorfor vælger jeg så at reklamere så kraftigt for dette tilbud?  – Det gør jeg, fordi jeg selv – og mange af mine venner – har kigget på utallige scootere og kunnet konstatere, at leverings prisen altid koster   hysterisk meget ved forskellige webshops og forhandlere.

Faktisk er fragten så omkostningstung, at selv store forretninger som Thansen (der normalt tilbyder gratis fragt på deres øvrige produkter) helt har droppet at tilbyde levering af scootere i hele landet, I stedet er man selv nødt til at komme til butikken med f.eks. trailer såfremt den ikke står til at køre af sted med det samme. Konkurrencen herhjemme er stor, og derfor kan det også undre at prisen ved at købe ny scooter kan svinge så meget. NP Motorservice tager 1700,- for at registrere og leverer en knallert30 f.eks.

PUCH-MED-ILD-IDer er altså rigtig mange penge at hente og derfor synes jeg at ovenstående tilbud på scooter fra speedline havde fortjent en smule spalteplads, eftersom det måske er lige præcis det tilbud, der gør at man har lyst til at kaste sig ud i et eventyr med en ny scooter.

Be the first to comment

Leave a Reply