Status på knallertsalget i Danmark.

Tendensen er nedadgående, men stadig stabilt.

En kombination af rigtige mange ting, gør at salget af lille knallert er faldet med enkelte procenter her i Danmark, i forhold til sidste år. Danske Cykelhandlere har lavet en komplet liste over salget af de forskellige knallerter sat op imod sidste år på samme tid.

Som eksempel kan PGO “prale” med et lille fald på 8,2 pct.PGO hot 50

For at gøre det lidt mere konkret, betyder det et fald i salget på præcis 100 stk. nye PGO knallerter det første halve år af 2015. Nogle mærker klarer sig dårligere end andre, hvilket i høj grad styres af trends og kvalitet af maskinen. Derbi Senda har eksempelvis oplevet et ret stort fald i salget, hvilket primært kan skyldes, at kvaliteten af scooteren er høj og at der findes mange reservedele til vedligeholdelse. Der er altså mindre grund til at udskifte sin maskine idét mulighederne for reparation er utrolig høj.

3807 styks knallert 30 – Så mange blev der solgt i de første seks måneder i Danmark – Sidste år var tallet på 4022. Helt sort på hvidt, er der altså tale om et fald på ca. 200 knallerter og på ca. 5 pct. Året før faldt salget med næsten 350 knallerter

knallert-salgEn knallert skal også kæmpe mod flere og flere konkurrenter end tidligere. Ikke nok med, at danskerne bliver gladere for at cykle – også elcykler vidner kraftigt frem og er uden tvivl den største konkurrent. Herefter kommer mikrobilerne, som gør det muligt for unge mennesker at få bil i en tidligere alder.

Be the first to comment

Leave a Reply