Pas på når i tanker benzin: Knallert brød i brand

Det ene øjeblik kan man stå i sin egen verden mens man tanker benzin – Det næste øjeblik står man foran et flammehav og må tage gåturen hjem med hjelmen under armen.

Det er fyens.dk der bringer historien om den unge mands uheldige episode ved en OK tank i nærheden af Ringe. Den unge mand har efter alt at dømme været yderst uheldig og klodset i sin måde at tanke knallerten på. Det var tilsyneladende et uheldigt benzin-sprøjt der ramte en meget varm udstødning og på den måde satte gang i flammerne. Ingen kom til skade under brænden, kun lidt ridser på tanken og på den unge mands stolthed. Knallerten brændte op og stod ikke til at redde.

Herfra en opfordring til at være forsigtige når i tanker benzin – Hvad enten det er på en tankstation eller derhjemme.

 

Be the first to comment

Leave a Reply