Denne knallert er mest populær i Danmark

I øjeblikket kæmper politikerne om at få ændret aldersgrænsen for hvornår Danskerne må køre på Knallert 30. Desværre er det ligesom rigtig meget andet i politik: En lang og ligegyldig proces hvor der er super langt fra tanke til handling. I mellemtiden har vi kigget lidt på, hvilken Knallert 30 der er mest populær i Danmark – Og naturligvis også: Hvorfor?

Med Piaggio, Derbi, Yamaha, Gilera og Aprilla som de nærmeste konkurrenter, har Danmarks mest solgte scooter formået at beholde førstepladsen i mere end tre år – I Streg.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så snakker vi naturligvis om PGO HOT 50. Der var ellers mange der troede at PGO var på vej ned af listerne, eftersom Derbi Senda, Yamaha Jog R og Peugeot Speedfight 4 som de eneste formåede at øge deres salg i løbet af 2015.

Se også: Tjekliste til køb af brugt knallert

PGO HOT 50 er Danmarks mest populære scooterHvorfor er PGO HOT 50 den mest populære knallert i Danmark?

Hvis man kigger på de parametre der er med til at gøre PGO HOT50 er listen lang.

  1. Prisen på PGO HOT 50 er lav!

PGO HOT 50 koster typisk 10999,- som kampagnemodel og slår dermed de nærmeste konkurrenter på prisen.

  • Yamaha Neos koster 14499,-
  • Peugeot Speedfight koster 14999,-
  • Honda Vision koster 14999,95
  • Derbi Senda koster 21999,95

Der findes naturligvis en lang række scootere på markedet der koster det samme som PGO HOT 50 – Også mindre. Men PGO HOT 50 har formået at sammenligne sig selv med ovenstående knallerter og blandt disse er PGO altså klart billigst.

  1. PGO HOT 50 er perfekt til det Danske vejr

I Danmark kæmper vi altid med vores vejr. Uanset hvad vi skal, er vi sikre på at vejret er imod os. Sommerdage kan tælles på en hånd og de solrige timer samler sig om en enkelt uge i Juli hvor man alligevel er i udlandet. Motorkøretøjsproducenter har også problemer herhjemme i fugtige Danmark. PGO har som de få, formået at lave en maskine der kan klare vind, regnvejr, kulde, varme og nedbør. Holdbarheden og vedligeholdelsen er ganske enkelt væsentlig lettere end konkurrenterne.

Se også: Skabelon på slutseddel til køb og salg af knallert

  1. PGO HOT 50 har tidløst design

Det er ganske enkelt. PGO HOT50 har i mange år været skabelonen på det der kendetegner en knallert herhjemme i Danmark. Designet har ligheder med den legendariske Vespa.

– Vespa  var desuden  den første knallert der havde fokus på design og er sidenhen blevet en ikonisk maskine.

  1. Virksomhedens kernefilosofi

PGO har i mange år haft ét fokus: Det skal være sjovt at køre. Brændstoføkonomien har i mange år været super god hos knallerter, samtidig har designet også lignet sig selv. Det efterlader kun én ting man kan forbedre: Komforten og køreegenskaberne. Her har PGO formået at tage skridtet videre og formår at lave en scooter der virker sporty, men nem at styre.

  1. Omdømmet hos PGO HOT 50 er perfekt

Det er i bund og grund ret enkelt: De der kører og bruger maskinen, synes den er god. Det er uvurderlig markedsføring der har ført til stor anerkendelse i branchen. Hvis dine venner kører PGO HOT50 og du skal have ny knallert, hvorfor så ikke købe det samme som dem?

  1. Billige reservedele og tilbehør

Mange er måske ikke fan af de fartbegrænsninger der ligger i at have en knallert 30. Det betyder at de begynder at udskifte forskellige dele for at øge tempoet i maskinen. Der findes et kæmpe udvalg af udstyr, reservedele, styling og tun til PGO HOT 50 hvilket også er med til at gøre dem populære. Samtidig er mange af de originale dele rimelig prisvenlige og derfor er PGO et populært valg.

 

Det var altså seks gode grunde til at PGO HOT 50 stadig er Danmarks mest populære scooter – Og højest sandsynligt vil være det fremover.

Be the first to comment

Leave a Reply