Heidenau scooterdæk vinder frem

I mange år har Heidenau været kendt indenfor MC – specielt herhjemme har de danske bikers  taget godt imod Heidenau, der producerer holdbare kvalitets dæk til fornuftige penge.

Hvad er Heidenau? Hvem er Heidenau? Hvor er Heidenau?

heidenau-byen
Heidenau er også navnet på et område i det sydlige Tyskland, klods op af Tjekkiet

Anden verdenskrig er netop stoppet. Mange lande er i sorg efter flere års ødelæggelser – også Tyskland. Men nogle steder har man virkelig fået gang i produktionen, da krig oftest også medfører beskæftigelse og masser af produktionsjob.

Heidenau voksede direkte ud af anden verdenskrig og blev oprettet i 1946. Folkende bag Heidenau stod pludselig uden arbejde efter krigens endeligt og Hitlers kollaps. Med en rigtig iværksætterånd startede Heidenau dækfirma og er sidenhen blevet kendt for kvalitet – især til motorcykler.

Som en lille bonusinfo kan det nævnes, at navnet stammer fra noget så kreativt som:

Deres eget hjem. Heidenau er nemlig også et område i det sydøstlige Tyskland, lige op af Tjekkiet.

heidenau-nyhedsbrev copy

Heidenau helårsdæk hitter!

Lad os kigge lidt på produktet. I bund og grund er Heidenau et dæk som alle andre, men der er alligevel nogle ting der adskiller sig fra de kendte konkurrenter (f.eks. Bridgestone dæk).

  • Bedre end prisen antyder

Heidenau er forholdsvis billige, men holder ufattelig godt. Hemmeligheden ligger i produktionen, hvor Heidenau altid har været specialister i dæk til 2-hjulede transportmidler. Deres kendskab til geometrien omkring et dæk er forbløffende og det udnytter Heidenau til fulde

  • Helårsdæk er bare bedre

Heidenau har et kæmpe udvalg, både indenfor sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Herhjemme er helårsdækkende mega populære, de er ganske enkelt bedre end konkurrenternes. Bedre vejgreb, holdbarhed og pris.

  • Erfaring

Mere end 60 år som dæk-specialist, og så endda indenfor specifikt scooter og MC.

Heidenau dæk  til en stærk intropris hos Speedline

OBS: Indlægget er lavet i samarbejde med Speedline

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nye aldersgrænser for stor knallert og lille motorcykel -

Leave a Reply