TEST: Handsker

Endnu engang har Frederik Krogh i samarbejde med Speedline.dk testet et par produkter. Denne gang kigger Frederik efter beskyttelse til hænderne og ser på et par forskellige handsker der er gode til forskellige formål og årstider.

Påklædning er rigtig vigtig uanset om man kører BMX, motocross, baneræs eller sågar hverdags kørsel. Derfor er et par ordentlige handsker et absolut must efter min mening. Market inden for handsker er kæmpe stort, og man kan hurtigt finde 10 sæt der virker tillokkende. Handsker kommer i mange forskellige størrelser, farver og designs. En vinterhandske vil typisk være tungere og vanskelig at bruge til finmotoriske ting (som f.x. at trykke på kontakter) Modsat en tynd sommerhandske der ikke ændrer på ens muligheder for at trykke, skrue og lign. Derfor vil jeg anbefale at man har to par handsker hvis man kører året rundt.

Grundet de mange typer handsker på markedet, har jeg valgt at lave en anmeldelse af to forskellige handsker der passer til forskellige situationer og behov.

Fox Dirtpaw handsker – Rockstar Edition

fox-dirtpaw
Garanteret lækkert greb og 100pct kontrol med Fox handskerne

Det første par handsker er et sæt fra Fox. Handskerne er i første omgang udviklet til BMX og Motocross, men jeg synes de er rigtig lækre at køre med om sommeren. Handskerne er lavet i et fedt design med en fed farvekombination mellem gul og sort. Det er også muligt at købe Fox Rockstar Edition i ren Sort. Handskerne har en super lækker pasform og en lang levetid trods det tynde materiale. De er lavet med velcro-åbning, som gør det super nemt at tage dem af og på. Det tynde materiale sikrer et optimalt greb i maskinen. Personligt har jeg selv brugt handskerne til motocross, mountainbike, sprint og normal scooterkørsel. Specielt til den kommende sommer anbefaler jeg tynde handsker som disse.

 

Fox Dirtpaw BMX – Motocross Rockstar Sort/Gul – 199,95 kr. kan købes her:
http://speedline.dk/da/scooter/fox-dirtpaw-rockstar-bmx-motocross-handsker-sort-gul-c-fo-07047-019-l/

G0025405
Rockstar er kendt for action! Disse handsker er til ham der elsker at køre hurtigt.

Mano Racing handsker

Det næste sæt handsker jeg vil teste er i en helt anden boldgade. Sættet kommer fra Mano Racing, og er super velegnet til baneræs, Roadracing mm. Handskerne er lavet i læder, med sorte kevlardetaljer hvilket indikerer at det er et sæt kvalitets handsker.

G0025319
Ultimativ sikkerhed for dine hænder – Det er Mano Racing i en nøddeskal
12992971_1335242276502995_1830979739_n
Kevlar beskyttelse er med til at sikre hænderne yderligere

Handskerne er lavet med velcro-åbning samt ekstra tilspænding, så man er sikker på handskerne sidder 100% fast uanset situationen. Selvom handskerne er ret tykke og bombastiske er de godt ventileret, så man ikke sveder hænderne uhæmmet. Det er ikke en nødvendighed at køre ræs for at have handskerne. De kan sagtens anvendes til hverdags brug på de kolde dage, eller hvis du bare vil have noget lidt federe lir end dine makkere.

Mano Racing – 599,95 kr. kan købes her:
http://speedline.dk/da/scooter/handsker-mano-racing-s-mr-gr005-l/

 

Konklusion

Jeg har valgt de to sæt handsker da jeg mener de hver især er fornuftige til prisen, og klare den opgave de har til perfektion. Fox handsken egner sig bedst til klassisk sommerkørsel i det danske land. Mano handsken vil jeg anbefale til baneræs mm, der hvor de høje hastigheder er til stede og sikkerheden er i højsædet.
Efter at have brugt de to forskellige sæt i lidt tid, er jeg kommet frem til de hver især fortjener topkarakter, da de begge lever op til mine forventninger i forhold til pris, design og anvendelighed.

Skrevet af

Frederik Krogh – FK Performance

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195