Zenergy Asserballe 20-22 maj.

En historie fra Zenergy Asserballe af Jonas Blom:

Op til denne weekend havde jeg bøvlet en del med motorproblemer, derfor valgte jeg at skifte karburator til en Polini CP 24 mm Evolution. For at jeg ikke skulle bruge værdifuld tid på maskinen, på at justere karburator, så var jeg torsdag aften oppe hot GT tuning og få justeret karburatoren ind.

fra morgenstunden af så det godt ud, jeg kørte rimelige tider i forhold til hvor meget jeg havde kørt på maskinen

IMG_0816Vi endte med et resultat som jeg var fint tilfreds med, så fredag gik turen til Asserballe.
For mit ved kommende kørte jeg først lørdag, og fra morgenstunden af så det godt ud, jeg kørte rimelige tider i forhold til hvor meget jeg havde kørt på maskinen, og fortsatte det på denne måde, så tegnede det godt.
Dog midt i 2. pas begyndte motoren at drille, og det viste sig at den havde bukket et membran blad. Jeg skiftede bladet og så kørte motoren godt igen, dog gik der kun ½ pas før den brokkede sig igen. Vi skiftede derfor 1 simmering, og lavede en bedre stel forbindelse, da det kunne være begge dele mente vi. 10 min før løb var maskinen samlet og startet, i løbet endte på en 6 plads i scooter supersport. Ret skuffende, men i det mindste gennemførte jeg løbet, uden motor problemer.

hvilket betød at tændingen konstant afbrød ved fuld gas, og dette resulterede i meget dårlig træk kraft.

Søndag gik motoren stadig godt, og jeg kvallede 4 i scooterklassen med 55 100 dele til 3 pladsen. Så der var kommet mere fart i maskinen og jeg var tilfreds.
Dog ville skæbnen at CDI’en til tændingen gav op inden løb, den begyndte at fejljustere sig selv i den indbyggede begrænser, vi drejede på den, og det så ud til at virke.
Men i løbet kørte maskinen med en omdrejningsbegrænser, hvilket betød at tændingen konstant afbrød ved fuld gas, og dette resulterede i meget dårlig træk kraft.

så var vi pludseligt 3 i samme sving, og det var der ikke plads til. Dette resulterede i, at jeg og en anden styrtede.

IMG_20160522_151157Dette resulterede i at jeg blev overhalet af mange i starten, men efterhånden som jeg vænnet mig til det, så begyndte jeg at indhente et par stykker igen.
Da jeg så ville overhale inden om efter langsiden, så var vi pludseligt 3 i samme sving, og det var der ikke plads til. Dette resulterede i, at jeg og en anden styrtede.
Jeg fik startet maskinen igen, og kørt de sidste få omgange indtil løbet var slut, jeg endte på en 8. plads i scooter supersport.
Igen meget skuffende, så generelt en skuffende weekend, som ikke gik som den skulle, overhovedet.
Endnu engang er alle sejl sat til næste løb, og jeg håber på at have heldet lidt mere med mig denne gang.

-Skrevet af Jonas Blom

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195