Scooter-attack Custom show roadtrip

En fortælling af Kim Emil Petersen

Selve Eventen er virkelig en oplevelse for enhver der elsker Custom – ikke kun inden for scooter men også MC var der mange gennemførte maskiner for enhver smag. Old school, samt nyt tænkning af Designes. I løbet af lørdagen blev der skud billeder i vildskab og savlet over mange fede scootere.

I selve hallen hvor scooter-attack havde deres event havde de på visse tider om lørdagen auktioner hvor man kunne være heldig at byde på Billige Tuning dele hvis varen ikke blev budt for hurtig op ved visse Tuning parts tog den under 5 minutter før der blev budt over 50-100 EURO.

 

Udenfor hallerne kunne man opleve en Motocross bane hvor der var lavet en lang udforende bane for dem der kom og deltog samt masse madvogne hvor man kunne få fyldt maven imens man så dem der kørte på deres Crosser flyve op i luften på de bumpe der var lavet på banen.

Hver time kunne man komme med en bus hen til selveste Scooter-Attack shoppen hvor der var MEGA rabat på en liste produkter som man også hade mulighed for at se online, dog kunne man kun få rabatten hvis man selv var tilstede i shoppen. Vi 3 gutter tog dog bilen der hen for at shoppe lidt hos Scooter-Attack, dog må man sige vi blev skuffet angående ventetiden når man stod i køen. Jeg personlig stod og ventede 3 timer plus par minutter på at det var min tur og imens de 3 timer gik blev det skrevet artikel nr ned samt navn på de varer vi skulle have. Efter ca 2 timer prøvede Scooter-Attack personalet at berolige de folk der ventede med plakater af tidligere events så kom tiden endelig hvor vi kunne få købt det vi skulle have dog skulle der først findes træk procenten på de vare vi skulle have så det tog lidt tid. Efter vi fik købt alle ting tog vi tilbage på hotellet og fik sovet par timer så stod vi alle 3 op om natten for at undgå motorvej trafikken da den tyske motorvej er kendt for deres vejarbejde / trafik valgte vi at kører om natten og drog mod det gode Danmark igen.

 

 

For selveste turen samt eventet giver jeg det 4,5 stage6 stjerner ud af 6 stage6 stjerner 

 

Grunden til jeg kun giver den karakter er mest på grund af ventetiden hos scooter-attack de kunne på mange måder ha gjort det nemmere for dem selv med servicen af kunder.

Man må sige, at for et par år siden var der gang i Custom Showet hos scooter-attack. efter at have sammenlignet videoen fra tidligere events, kunne man se at hele hallen ikke var fyldt med maskiner – noget af hallen blev brugt til RC biler.

 

Vi må indrømme Scooter/tuning/verden er nede på det laveste Niveau lige pt. men mon ikke det kommer op i de Højre omdrejninger igen, kun tiden kan vise det.

 

Gode Tips hvis man vil afsted til Eventet en dag

 

  1. Bestil Hotel i god tid.
  2. Kør efter kl 22:00 på de tyske motorveje da der er der mindst Trafik.
  3. Ta gerne en god slat lommepenge med til turen.
  4. Kør gerne med par venner afsted så kan i skiftes med kørsel.
  5. Ta gerne små mønter med da de fleste Wc’er koster penge at bruge på motorvejen der ned.

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195