Sprint sæsonen er for alvor skudt i gang!

I lørdags d. 28/5 afholdte Scootergruppen.dk året’ første træf der gælder i forhold til årscuppen. Træffet blev afholdt lige uden for Aalborg centrum, nemlig ved Nørresundby køreteknisk anlæg. Anlægget har rigtig fine faciliteter, som gør det muligt at køre både motard og sprint under fornuftige forhold. Træffet bød på en del ”nye maskiner”, og udfordringer. – Af Frederik Krogh

Feltet af deltagere var ikke voldsomt stort, men der var klart kompetente kører i blandt, og pisse fede maskiner! Der var blandt andet en 100cc 2Fast Derbi Senda med 28,8 hk på baghjulet! Personligt havde jeg selvfølgelig min AC sprinter med til træffet. Dagen gav en del problemer med en bremse-skive der gik til pga. relativ kort bremselængde,samt en bagplade i variomatikken der gav op. Trods problemerne på dagen satte jeg ny Danmarks rekord på 6,48 sekunder uden reaktionstid. Tiden var blandt andet den anden hurtigste tid på dagen, slået af en 100cc sprinter med 0,02 sekund. Vejret var fornuftigt hele dagen dog uden skyhøje temperaturer, men med tørt vejr. Udover sprint banen, blev der også kørt en del på banen ved siden af. Der kørte blandt andet nogle store Super-motarder som virkelig kørte stærkt. Rigtig underholdende og spændende at se på!

I forbindelse med man skal afsted til træf er der selvfølgelig et par ting der er et ”must have”

Scootergruppen.dk fortjener stor ros for at de arranger og afholder nogle fede sprinttræf rundt i landet, trods den knap så gode opbakning. Når det er sagt vil jeg gerne opfordre knallert/scooter interesseret personer, om at få læsset deres maskiner og komme afsted til nogle træf. Man behøver hverken den flotteste eller hurtigste maskine for at have det sjovt. Vi har et rigtig godt sammenhold og fællesskab, selvom vi konkurrer mod hinanden. Næste sprint træf Scootergruppen.dk afholder er den 18. Juni, igen på Nørresundby køreteknisk anlæg.

I forbindelse med man skal afsted til træf er der selvfølgelig et par ting der er et ”must have”. Et par af dem mener jeg er en ordentlig miljømåtte så vi sikre os vi ikke spilder med benzin,olie osv. Det andet er en magnetbakke så vi kan holde orden på småting og dele når vi skruer. Derfor har jeg valgt at lave en kort anmeldelse af begge dele.

magnetbakkeMagnetbakke – 129,95 kr.

Magnet bakken har en rigtig fin størrelse, og med to kraftige magneter holder du nemt styr på dine bolte etc. Bakken har en tilpas størrelse således der er plads til både bolte, dyser, og ruller etc. Det smarte ved bakken er magnetisk er at hvis du bruger små torx eller umbraco toppe, så bliver de heller ikke væk, da de også bliver ”suget til”. Bakken er også rigtig rar at bruge hjemme i værkstedet. Magneterne i bunden kommer især til fordel hvis man arbejder ved at metal bord, dette gør bakken bliver der hvor du har sat den.

Miljømåtte – Speedline edition – 298,95 kr.

praktisk-miljoemaatteMiljømåtten jeg bruger er lavet i et fedt design fra Speedline.dk, og kan suge en hel del væske. Måtten måler 180×75 cm så der er rigeligt plads til en normal scooter eller en sprinter. Måtten er lavet i et lækkert filt/stof materiale så den nemt kan rulles sammen og pakkes væk. Den kan suge helt op til 7 liter pr. kvm. Måtten er et generelt krav uanset hvilket træf du er afsted, så klart en fornuftig investering.

 

Begge dele kan købes ved Speedline.dk
Hop gerne forbi min facebook side ”FK Performance” hvis du har lyst til at følge med i hvad der sker på værkstedet, og til træffene rundt omkring i landet.
– Frederik Krogh – FK Performance

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195