Sådan gik det: Træf i Nørresundby d. 18 Juni

Træf sæson betyder masser af ræs!

Lørdag den 18/6 gentog Scootergruppen.dk succesen fra sidst der var træf i Nørresundby. Denne gang var vejret rigtig fint, dog med en smule blæst. Heldigvis havde arrangørende valgt at vende banen modsat, så vi havde medvind ned ad banen. Udover vejret var rigtig fint, havde vi tørt hele dagen. Personligt synes jeg tørt vejr er en af de vigtigste faktorer, hvad vejret gælder. Til træffet dukkede en del mennesker op med deres maskiner. På trods sæsonen er godt i gang dukkede en del nye mennesker op! – Super fedt og dejligt at se nogle nye..

Af Frederik Krogh

I scootersprinter klassen var der gennem hele dagen utroligt tæt løb. Top 3 lå inde for 0,1 sekund!
Afstanden mellem 2. og 3. pladsen var så lille at det var deres næst bedste tid, det blev afgjort på. Dette blev arrangørende nød til da deres bedste tider var helt identiske.

Fornuftige tider – gode resultater

Personligt endte træffet fornuftigt. Sprinteren kørte stabilt hele dagen, dog havde vi en del problemer med at sætte bedre tider, end forrige gang vi var afsted. Vi fik blandt andet testet om det hjælper at fjerne luftfilter, for at sikre motoren tilstrækkelig luft. Dette gjorde dog ingen forskel, da jeg i forvejen har det store Malossi E16 luftfilter på. Malossi luftfilteret er så stort, er det ikke tog noget målbar effekt på min maskine! Vi ente dog med at sætte en bedre tid, til sidst på dagen. Den stabile kørsel, og fornuftige tider resulterede i en 1. plads, samt ny rekord på 6,46 sekund uden reaktionstid.

Vil du bygge på din egen maskine?

S6-31RT-PWK--2En ting der er værd at overveje, når du skal bygge eller sammensætte din maskine er at få købt en rimelig karburator. Karburatoren er en af de vigtigste elementer i motoren, og klart den vigtigste faktor når man skal hente den sidste effekt! Jeg har altid brugt Stage6 R/T PWK karburatoren i en 28mm udgave. Den matcher fint 70cc cylindrene, og levere god gasrespons hvis den er indstillet korrekt! Karburatoren er at finde på Speedline.dk til 699,95 kr. Stage6 karburatoren er rigtig fin for ham som vil have kvalitet, men alligevel ikke vil betale 1500-2000 kr. for en karburator. Karburatoren holder umiddelbart 2 sæsoner, så brude man skifte den igen!
Stage 6 Karburator – 699,95

 

powerfilter-malossiNår din karburator skal indstilles, og du skal have den optimale effekt ud af den, spiller flere ting en vigtig rolle! Et ordentligt luftfilter er utroligt vigtig, for ikke at begrænse luft til-førelsen! Dertil kan jeg anbefale Malossi E16 luftfilteret. Den eneste ulempe jeg ser ved luftfilteret er at den fylder en del. Filteret er lavet i en fed rød farve, som virkeligt springer i øjnene hvis den sidder synligt.
Malossi Powerfilter – 249,95 kr.

 

stage6-dysekitIndstillingsdelen af karburatoren er relativ simpel. Du skal blot have fat i et dyse-sæt i passende størrelse. Normalt bliver der brugt en hoveddyse i størrelsen 135-145, alt efter hvordan motoren er flowtrimmet og samlet! PWK karburatoren er utrolig nem at skifte dyse på. Dette gøres blot ved at løse den 17mm møtrik der sidder i bundkaret, og derved har man fuld tilgang til dysen. Dyse-sættet gør det nemt og billigt at få indstillet karburatoren, da du har mulighed for at rammen den rigtige dyse, uden at skulle købe flere løse. Der udover kommer dyserne i en smart lille kasse, som gør det nemt og overskueligt.
Stage6 dysekit – 119,95 kr.

 

Som altid kan du følge med på min facebookside ”FK Performance” hvis du har lyst til at følge med i hvad der sker på værkstedet, og til træffene rundt omkring i landet.
– Frederik Krogh – FK Performance

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195