Black Friday for scooterdele

balboaDe seneste år er Danmark for alvor begyndt at gå i sort ved slutningen af november. Præcis ligesom resten af verden, så fejrer vi Black Friday i håb om at ramme de perfekte tilbud eller måske endda så småt begynde på julegaverne.

Sidste år blev alle tænkelige rekorder slået og omsætningen nåede nye højder. Det var dog ikke en ubetinget succes. Flere virksomheder modtog kritik for at bruge dagen som en undskyldning for at komme af med en række mindre populære varer. Nogle virksomheder modtog ligefrem dårlige anmeldelser rundt omkring på internettet fordi deres tilbud enten var for dårlige, eller primært var på kedelige og upopulære produkter.

I år lyder det enstemmig fra de forskellige webshop, at man har tænkt sig at tage dagen seriøst og præsentere ambitiøse tilbud der virkelig rykker noget.

Herhjemme ser vi en stigende seriøsitet hos de forskellige webshops, hvor både KGI, MSP, Speedline og Thansen har planer om at køre diverse tilbud under Black Friday.

Vi har stadig til gode at gøre fra MSP og KGI hvad deres planer er, der er desværre ikke annonceret noget på hverken deres hjemmeside, eller på facebook.

black-friday

Speedline har igen i år valgt at udvælge kendte brands og banke prisen helt i bund. I år ser vi rabatter på produkter fra Polini, Malossi, LeoVince og mange flere. Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan det gøres på facebook HER Speedline har valgt at samle alle deres tilbud på deres hjemmeside. De kalder siden for Speedline Black Friday

Vi ser altså gode muligheder for at finde gode tilbud under Black Friday – evt. til vinterprojekt eller lign. Kender i andre webshops der har gode tilbud på Black Friday?

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195