Nyt liv til din gearmaskine? Prøv Spoke skins!

roedeskinsSpoke Skins er et produkt der sættes over dine eger, så de får en ny farver og dermed nyt udtryk til dine maskine.

Det er en billig og effektiv måde at give din gearmaskine nyt liv, nyt design og nye farver. Spoke Skins kan fås i flere modeller og skal derefter klippes til så de passer i længden. Du kan se et glimrende youtube indslag omkring Spoke skins lige under denne tekst. (Bemærk: Engelsk tale)

roedeskins-ubrugtOvervejer du at kaste dig ud i projektet selv? Det vurderes at tage mellem 15-30 min per hjul. Hos Speedline har de en masse Spoke Skins fra Voca Racing. I sættet er der både til forhjul og baghjul. Sættet koster 149,95 og kan købes her.

et lille fif:
Hvis man går to sammen og køber for 299,90,- så er der fri fragt i hele landet! 😉

Godt nytår!

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195