RaceTour.dks sæsonstart ved Skærbæk Go Cart Center

Scootertræf i Skærbæk

I weekenden d. 12.-14. maj afholdt RaceTour.dk årets første Raceweekend. Raceweekenden byder på en masse ræs, brændere og hestekræfter.

af Frederik Krogh – FK Performance

Porten blev åbnet allerede fredag eftermiddag, og det sikrede de trofaste deltagere gode pladser. Vi tog afsted søndag morgen for at besøge træffet i Skærbæk, tæt på Rømø, og vi landede nede på pladsen omkring klokken 11.

Solen stod højt, temperaturen var tilpas og man kunne høre 2 taks ræs! Duften og larmen indikerede, at vi var ankommet til det helt rette sted.

Allerede fra klokken 9 var der mulighed for at komme på banen. Der blev kørt med fuld gas indtil 11.30, hvor KGI Cuppen startede. Der var delt klasser ind i Børnehold – Motard – Scooter – Super Motard. Dette gjorde at alle kunne være med – også uden at have det dyreste grej! G0045641

Efter KGI Cup blev der atter åbnet op for normal kørsel på banen, og det blev rigt benyttet!

Udover den spændende og udfordrende Go-Cart bane var GT-Tuning også tilstede med deres rullefelt. Her blev der testet en del scootere og motarder gennem weekenden, og om lørdagen blev der målt en Super Motard til hele 59HK!

I linket her kan i finde en video med en Aprilia SR50 der bliver målt til 21HK: https://www.facebook.com/fkoptimering/videos/424338431275030/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Fed scooter til scootertræf

Husk at næste træf allerede finder sted weekenden 25. – 28. maj! Dette bliver afholdt af både Racetour.DK og Scootergruppen.dk. Det vil sige der både bliver afholdt normal banekørsel inkl. cup, og derudover bliver der også kørt sprint fredag og lørdag. For at sætte prikken over i’et kommer GT-Tuning også med sit rullefelt! Denne weekend lægger op til et brag af en fest spækket med ræs.

RaceTour.DK https://www.facebook.com/RaceTour.dk/?fref=ts

GT – Tuning DK https://www.facebook.com/GT-Tuning-DK-1195117590514489/?fref=ts

Scootergruppen.dk https://www.facebook.com/scootergruppen.dk/?fref=ts

Link til træffet i Thy https://www.facebook.com/events/1140133882722720/

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195