Thy Raceweekend #1

Thy Raceweekend #1

Sidste weekend i maj blev der afholdt et brag af en weekend i Thy. Det hele skete på gokartbanen, der ligger lige ved siden af lufthavnen lidt uden for Hanstholm. 

Af Frederik Krogh – FK Performance

Maskiner til Thy Raceweekend #1Pladsen åbnede for folk torsdag eftermiddag, og de faste tilhængere begyndte at komme for at få de gode og sædvanlige pladser. Fredag morgen startede ræset ud på den anerkendte gokartbane, som klart er noget enhver med fart i blodet skal opleve. Weekenden var sammensat, så den både stod på baneræs og sprint. Dette tiltrak folk fra hele landet med forskellige stilarter af de tohjulede racere. Vi ankom selv til pladsen over middag, og vi fik pakket ud. Vi fik sat sprinteren frem og justerede nogle små ting.

 

Da klokken slog 15:00 blev der åbnet for sprint ned ad langsiden på Go-Kart banen. Som noget nyt denne gang var der åbnet klasser for både børn og supermotarder. Det trak selvfølgelig nogle nye og interesserede til.

Personligt døjede vi meget med karburatorproblemer det meste af fredagen, men vi fik det løst ved justering af svømmerhøjden på den 28 mm Pwk karburator. Efter problemet var løst, kørte jeg weekendens hurtigste tid blandt scootere og sprintere – og dét kan man jo kun være tilfreds med…

Programmet lørdag var det samme som fredag, hvor der var baneræs fra om morgenen, og hen på eftermiddagen og om aftenen blev der kørt sprint.

Vejret var helt klart det bedste lørdag med sol fra en skyfri himmel og 25 grader det meste af dagen. Selvom vejret ikke var til at klage over, havde sprinteren og de andre maskiner lidt problemer med at holde den samme hastighed som dagen forinden.

Det endte dog med en udmærket tid trods den høje temperatur. Senere havde vi den på rullefelt hvor det endte i 21.5 HK, hvilket pt er rekord på GT- Tuning.DK’s rullefelt i den luftkølet 70cc klasse.

Fart over feltet til Thy Raceweekend #1

Det hele var en vellykket weekend, som resulterede i to førstepladser i sprint og en førsteplads på rullefelt!

Stor tak til RaceTour.dk og Scootergruppen.dk for at afholde et kanon træf

Her i linket finder i en video fra et af mine gennemløbs fra lørdagens ræs:

https://www.facebook.com/fkoptimering/videos/430675023974704/

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195