Status fra Frederik Krogh: Sprinteren bliver pakket væk!

Her på målstregen for dette års træfsæson, har vi fået endnu et lille skriv fra Frederik Krogh. Her gør han status over sine successer igennem tiden, og det gør han fordi, han også har en lille nyhed at komme med.

Frederik skriver:IMG_9989

Efter at have deltaget en del år i sprinten her hjemme, har jeg valgt at prioritere  andre ting højere. Derfor skal der ikke bygges et nyt sprinter-projekt denne vinter – faktisk er sprinteren blevet pakket helt væk! Jeg har efterhånden indfriet alle mine mål for, hvad jeg ville opnå inden for scooterverden. Gennem tiden er det blevet til 2x Danmarks stærkeste AC, 2x Danmarks Flotteste Scooter, 1x Danmarks Hurtigste AC Scooter samt 1x Danmarks Hurtigste AC Sprinter. Nu vil jeg kaste mig over biler for en stund, men skal jeg ikke kunne udelukke, at jeg stiller op med sprinteren næste år. Det må tiden vise.

Her fra Scooterblogs side vil vi også rigtig gerne anerkende Frederiks flotte resultater gennem årene. Der er ingen tvivl om, at han har arbejdet målrettet og hårdt for at nå så langt. Vi håber selvfølgelig ikke, at scooterverdenen mister Frederik helt, både i forhold til deltagelse ved træf, men også andre steder som f.eks. Speedlines Scooterforum på Facebook, hvor han gerne har deltaget med kommentarer og gode råd. Lige præcis sådan et sted er det guld værd, når viden bliver givet videre, så alle kan lære noget af andres erfaringer.

Vi ønsker held og lykke med de fremtidige projekter – og forhåbentlig på gensyn 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Notice: Undefined variable: connections in /customers/1/7/4/scooterblog.dk/httpd.www/wp-content/plugins/sme-facebook-likebox-sidebar/sme-facebook-likebox-sidebar.php on line 195