Olie til tunet knallert / Baneracer

Har du en baneracer eller en knallert der er modificeret til at køre en anelse hurtigere end det lovpligtige? Den rigtige 2takts olie kan få din maskine til at performe endnu bedre!

Anbefalet olie til tunet 2takt motorer / Baneracere

Malossi 71 Olie
Malossi 7.1 Racing olie

Malossi 7.1 Racing olie 2T

Standarder: API TC og JASO FC

Den italienske producent Malossi er blandt verdens førende virksomheder der producerer tun, styling reservedele og udstyr til 2takts scootere. Malossi 7.1 Racing er særligt udviklet til at kunne hjælpe maskiner med at performe 100pct under pressede situationer. Da olie er fuldsyntetisk kan den leverer under vanskelige forhold når motoren arbejder på højtryk. Olien er desuden optimal til beskyttelse af de forskellige komponenter og leverer den nødvendige smøring til de belastede dele under et ræs.

Prisen er 135,95

Køb Malossi 7.1 Racing 2T olie HER

galp s2
Galp motoAction S 2T olie

Galp motoAction S 2T Olie

Standarder: API TC, JASO FB og ISO-L-EGB

Denne effektive olie er fuldsyntetisk og derfor optimal til maskiner der skal yde på topniveau. Olien bliver – på grund af den høje kvalitet og evne til at performe under pres – brugt at folk indenfor speedway, motorcross og gokart. Dette skyldes Galps evne til at  beskytte og pleje de forskellige dele under høj ydelse, samtidig med at den mindsker ophobninger af skidt og sod i udstødningen samt omkring tændrørene. Denne olie er til dig der ser det essentielle i at have en maskine der ofte kører på fuld motoreffekt og derfor har behov for lidt ekstra pleje i fht. standardmaskiner.

Prisen er 99,95

Køb Galp motoAction S 2T olie HER

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Guide til 2-takts olie -

Leave a Reply